Зворушливі привітання з Водохрещем українською мовою

З Хрещенням Господнім! Нехай світле свято світ принесе в будинку Ваші, щоб наповнилися їх стіни щастям, сміхом і добром. Бажаю не мерзнути в заметілі проблем і негараздів.

Бажаю, щоб хрещенські морози освячували сни і мрії, а подих ангела прожене геть страхи і переживання! Нехай водохресна вода омолодило, оздоровив тіло, а дух сповнила вірою і чистими помислами!

Привітання з Водохрещем у прозі

Привітати з Водохрещем українською мовою

Хрещення Господнє – велике християнське свято. Це найкращий день, щоб залишити всі образи в минулому, щоб отримати Боже прощення і з легким серцем йти в майбутнє. Бажаю добросердя оточуючих, сімейного процвітання, світлих деньків навіть в самі похмурі будні і сильної віри!

Вітаю тебе з великим православним святом і бажаю тобі в цей святий день миру в домі і душі, любові і щастя. І нехай на тебе буде завжди Боже благословення. Радості і світу тобі. Нехай Господь завжди допомагає тобі і зберігає від будь-яких нещасть.

Вітаю з Хрещенням Господнім і від усього серця бажаю чистого ковтка свободи, натхнення і легкості. Нехай Ісус допоможе стати на вірний шлях, нехай ангел захистить від бід і всякої розрухи. Бажаю міцних сил, добрих благ і улюблених людей поруч.

Вітаю з Хрещенням Господнім і від душі бажаю в ополонку на саме дно кинути всі свої печалі, а далі – далі з чистою надією, вільної душею, міцною вірою і справжньою любов’ю продовжувати свій шлях, наповнюючи світ близьких і свій внутрішній світ радістю. Бажаю здоров’я міцного, достатку і добра.

Зі святом Господнього Богоявлення. Нехай твоє серце буде повно світу, тепла, любові і ніжності, бажання виконуються, і Господь допомагає у всіх справах.

У цей таємничий свято від усієї душі бажаю підняти очі в нічне небо і подумати про самому бажаному і сокровенне. Воно обов’язково збудеться, адже не дарма кажуть, що напередодні Водохреща все загадане виконується. Вітаю зі Світлим святом і бажаю сил духовних і фізичних на весь рік!

Нехай Господь буде поблажливий до твоєї долі, нехай оберігає тебе і допомагає у важку хвилину. Щасливого Хрещення Господнього!

Хрещення Господнє – це таке свято, яке не можна не відзначати. Тому накривай на стіл і збирай близьких людей. Нехай в твоєму домі буде тепло від усмішок і обіймів, нехай рідні та близькі ніколи не переживають і не сумують, хай ті, кого ти любиш, не перестають бути поруч і підтримувати тебе в будь-яких ситуаціях.

Нехай вода не буде холодною. Хай сонце гріє тепліше річного. Бажаю в Хрещення Господнє перебуває поруч з коханими і близькими.