Найкращі привітання з Водохрещем у прозі

Ми підібрали колекцію красивих привітань з Водохрещем українською мовою, Вам залишилося тільки вибрати, що краще за все відображає ваші почуття.

В цей Водохресний день бажаю величезного припливу сил, життя в багатстві і міцної віри. Нехай вода змиє всі печалі та образи, очистить від бід і хвороб.

З Хрещенням Господнім! Помисли нехай будуть добрими, серце – наповнене теплотою і любов’ю, душа – безтурботної і спокійної! Нехай життя освітлюється щодня новими чудовими враженнями!

У цей особливий день Хрещення Господнього бажаю тобі знайти спокій і гармонію в житті! Щоб все складалося якнайкраще, щоб всі твої мрії збувалися, а на твоєму шляху зустрічалися тільки хороші і позитивні люди!

Вітаю з Хрещенням Господнім. Бажаю залишити всі негаразди позаду. Бажаю змити всі жалі і образи. Бажаю радіти кожному новому дню. Бажаю щиро любити, вірити в диво і чинити добро. Здоров’я тобі і твоїм близьким, а також миру, гармонії, благодаті і відради душі.

З великим святом, Хрещенням Господнім! Нехай в цей православний і таємниче свято занурившись в священну воду, змиються всі жалі, хвороби і сімейні сварки. Додасться сила, бадьорість тілу і духу. Я бажаю добра і миру, нехай збуваються мрії, а Господь завжди допоможе вам. Ще хочу побажати щирих і вірних друзів. Живіть чесно і правильно.

Найміцніші і найсильніші морози припадають на Водохреще. Але це зовсім не лякає людей занурюватися в ополонці, кожен хоче скупатися у святій воді, і отримати надію на зцілення. Кожен хоче бути здоровим, бо здоров’я – найцінніше, що у нас є. Я вітаю всіх зі святом. Нехай ваше щастя буде багатоликим, нехай радість і мир запанує в сім’ях, на роботі і в ваших справах. Нехай Божественна благодать допоможе вам в житті і в усіх починаннях. Будьте завжди впевненими в собі, радійте життю кожен день.

Сьогодні велике свято – святе Богоявлення! У зв’язку з цим побажаю тобі знайти в душі спокій, що не розтрачуватися через дрібниці і йти до своєї мрії, нікуди не звертаючи. І тоді у тебе точно все вийде. Успіхів!

Бажаю, щоб Хрещення Господнє ознаменувався приходом здоров’я і щастя, які йшли рука об руку поруч з Вами по життю, іноді щоб до них приєднувалася удача.

У день таїнства Хрещення Господнього, нехай зійде в твій будинок мир, спокій, благодать. А свята вода віднесе з собою всі проблеми, печалі і тривоги, нехай Господь надихає на нові справи! Зі святом!

Нехай Водохресний ніч подарує свято для душі! Нехай радісне розчулення наповнює твоє серце. Нехай небо завжди буде чистим, сонце зігріває своїм теплом, а люди своєю добротою і готовністю прийти на допомогу. І ти не відмовляй у допомозі нужденним, і Бог віддасть тобі сторицею!