Зворушливі привітання з Водохрещем українською мовою

Коли на Водохреща, Бог освячував Землю, я попросив у нього за твій будинок. Тому впевнений, моя королева, що у тебе тепер буде все класно. Червоний диплом по закінченню навчання, перспективна робота з бажаної зарплатою. Нехай святкування стане для тебе днем ​​посмішок, вдень безмежної доброти і щастя.

Вітаю від щирого серця з Хрещенням Господнім. Нехай в цей день відкриється дверцята твоєї душі щастя і блага, добра і радості. Бажаю міцного здоров’я тобі і рідним, мирного неба, вірних цілей, чистої любові і згасає надії.

Господнє Хрещення – дивне свято! Адже всім відомо, що в ніч на 19 січня вся вода на Землі стає чарівною, набуває велику зцілення, а деякі стверджують, що і здійснення мрій. Вітаючи тебе з цим світлим святом, бажаю тобі запастися в цьому році такою кількістю святої води, щоб вистачило на весь почався рік.

Ангели дарують перлинні зірки і діаманти нічних сузір’їв тим, хто дивиться в це свято на яскраве, усипане Водохресний зірками, небо. Нехай у них буде стільки радості, скільки зірок на небі, нехай вогні вулиць перетворяться в яскраві і романтичні спогади про любов і таємних побачень, і нехай всі дні будуть барвистими, немов гарні сторінки захоплюючої книги. Хай щастя осяє вашу душу, немов сяйво нічних вогнів великого міста, нехай добре настрою не покидає вас ніколи, навіть коли за вікнами йде гроза і виблискують яскраві спалахи блискавок. Нехай романтика нічний зими, зробить ваш роман таким же захоплюючим і красивим, як в прекрасній і цікавою книзі, в якій є місце радості, любові і удачі і де завжди є щасливий вихід з будь-якій важкій ситуації.

Бажаю, щоб у світле свято Хрещення і всі наступні місяці вас оточували люблячі і улюблені люди. Миру, добра, тепла в душі, міцного здоров’я, успіхів у всіх сферах життя. Нехай ваш будинок завжди буде наповнений радістю і сміхом, а мрії виконуються.

Сьогодні найсвітліше свято – Хрещення Господнє. Ми всі з великою надією чекаємо вибачення за всі скоєні гріхи, старанно помолимося і омивається святою водою, щоб очистилися душа і тіло, і життя стала прекрасною. Вітаємо вас зі світлим святом. Нехай кожна мить вам здається дивом, нехай всі проблеми вирішуються легко, нехай Божественний щедрий вогонь зігріває теплом ваші серця. Бажаємо вам величезного щастя і всього самого найкращого. Нехай у всьому допомагає вам віра, а все негоди нехай замерзнуть назавжди.

Сьогодні чудове свято – Хрещення Господнє. Ми просимо у Господа відпустити всі гріхи, обливаємося або поринаємо в ополонці, щоб продовжити здоров’я на довгі роки, щоб ніколи не сталося лиха. Від щирого серця вітаємо вас зі святом. Бажаємо добра, удачі і Господнього благословення. Нехай неодмінно збудуться всі ваші мрії, нехай кожен день приносять тільки хороші новини. Всіх земних благ вам, здоров’я, і ​​хорошого настрою. Нехай Господь завжди оберігає вас від невдач.

Привітання з Водохрещем українською мовою

Привітати з Водохрещем до сліз