Кращі привітання з Трійцею простими словами

Бажаю вам, щоб Господь благословив на важливі і потрібні справи, щоб чекали визнання і успіх. Хочу, щоб Свята Трійця берегла ваші родини, охороняла ваші душі і допомагала долати будь-які життєві перешкоди. Нехай вогник добра ніколи не гасне в ваших серцях, поширюючи тепло повсюдно. Нехай Ангел-Хранитель береже і захищає від усіх негараздів і неприємностей.

Бажаю вам гарно відсвяткувати день Святої Трійці! Нехай на вас зійде Божа благодать і допоможе знайти нове щастя! Будьте щирими з близькими людьми, подякуєте їх за старання і бажання допомогти вам. Бажаю вам світла, добра і простого людського розради. Нехай Бог береже ваші серця і береже від нещасть. У ці три дні не можна прибирати, мити і чистити будинок. Так запаліть ж свічки і спечіть смачні пироги! Усвідомте, що таке справжнє щастя. Адже воно не вимірюється грошима і золотом. Щастя – це міцна сім’я і здорові діти. Допоможіть вашим маленьким янголяткам знайти справжнє щастя. Нехай це свято вселить у ваші душі надію на те, що все кращечекає попереду. Вірте в краще життя, творіть добро. І тоді всі ваші добрі вчинки повернуться сторицею. Зі святом вас, з днем ​​Святої Трійці!

Вітаю тебе в це чудове свято! Хочу побажати тобі, щоб Трійця запам’яталася відмінною погодою, гарним настроєм і чудовимоточенням! Нехай в твоєму житті все буде так, як ти хочеш, нехай доля дарує любов!

Вітаю тебе з Трійцею! Хочу в цей день побажати тобі добра, удачі, благополуччя, радості в житті і тільки приємних емоцій! Які б випробування не були послані тобі – завжди виходь з них з честю і стався філософськи, якщо трапляються невдачі!

Моя люба! Вітаю тебе від щирого серця зі святом! Нехай в День Святої Трійці ти сповна відчуєш, що таке Божа благодать! Нехай твої мрії здійсняться, а бажання завжди відповідають можливостям! Нехай краса ніколи не меркне, і життя буде наповнене сенсом!

Вітаю тебе зі святом! Сьогодні – Трійця, так нехай же в цей день здійсняться всі мрії і бажання! Нехай життя відкриє перед тобою нові горизонти і чудові перспективи, нехай тебе чекають тільки злети, і ніколи не буде розчарувань!

Сьогодні наше свято в честь Дня Святої Трійці. Нехай цей день принесе нам радість і благодать Божу. Давайте порадіємо цього свята і похвалити силу Господню. Нехай Він допоможе вам у всіх ваших починаннях. Нехай ваше життя наповниться істинним сенсом, а душа знайде свободу.

Вітаю з Трійцею і хочу побажати справжнього щастя, яке, як відомо, вимірюється не кількістю грошей, а кількістю радості! Нехай кожен день проходить весело і яскраво, нехай завжди будуть взаємні почуття з близькими людьми!