Кращі привітання з Трійцею простими словами

Хочу вам побажати в свято Святої Трійці впевнено йти до своїх цілей, ніколи не відступати назад і вірити, невпинно вірити в те, що життя дане тільки для самого кращого! Нехай найголовніші чудеса неодмінно очікують попереду, а доля підносить найдостойніші подарунки!

Святу Трійцю в народі називають зеленим святом. Всі будинки прикрашені ароматної зеленню. Кажуть, якщо на зелень впаде Божа сльоза з неба, значить бути році врожайного. Прийміть мої щирі вітання зі святом. Нехай ангел з небес захистить ваш будинок від негоди, нехай Господь пошле благословення. Нехай віра в Бога допомагає вам жити. Бажаю вам міцного здоров’я, особистого щастя і великий взаємної любові. Нехай вам зустрічаються тільки надійні і вірні друзі. Всіх земних благ вам і довголіття.

Сьогодні ми відзначаємо свято єдності трьох світлих святинею, свято Святої Трійці. У цей день ангели на небі моляться про наше здоров’я і благополуччя. Вітаю Вас зі святом і бажаю щастя, миру Вашому дому, здоров’я і світлої любові. Нехай Ваше життя буде такою чистою, як джерельна вода. Нехай птах удачі обов’язково часто прилітає до Вас. Нехай Вас, обходять печалі і біди. Нехай добро супроводжує Вас на всьому життєвому шляху. Нехай Господь вказує Вам правильний життєвий шлях.

Чудове свято стукає до нас у будинку. Це свято Трійці. Він немов створений для того, щоб його відзначали в цей день. Зробимо це красиво! Усвідомлюємо значення віри. Привітаємо один одного! Нехай божественні прояви стануть єдині і нехай нам постане кожен з його численних ликів. Вітаємо зі святом всіх віруючих!

Прикрасьте сьогодні зеленню будинок, щоб чисте кохання. Нехай Господь допомагає в справах, захищає від бід і подарує світ вашого будинку. З Трійцею щастя і радість навіки оселилися в ньому. Бажаю міцного здоров’я і ревною, щирої віри, відкритої душі і!

Вітаю з днем ​​Святої Трійці. Будь здоровий, бережи мир в домі своєму, турботою оточи дорогих і близьких серцю людей. Нехай Господь буде з тобою, де б ти не був!

Сьогодні Трійця наказує: збільшиться нехай у тебе все втричі! Нехай в три рази зросте здоров’я, успіх, любов! Сьогодні три бажання твої збудуться, які на зорі загадаєш! Нехай сьогодні Пресвята Трійця поведе тебе по шляху істинного назустріч благополуччю! Якщо раптом щось не вийде, вимови: «Така воля Божа була». І всі гріхи тобі спишуться!

У день світлого свята Трійці Господньої я бажаю вам миру і благоденства, здоров’я і бадьорості, радості і любові, достатку трепетних, щирих почуттів, приємних душевних хвилювань і неповторних щасливих миттєвостей!