Кращі привітання з Трійцею простими словами

Друзі мої! Нехай в велике свято Трійці до вас повернеться все хороше, що ви зробили у своєму житті! Відпочиньте на славу за ці три дні, забудьте про побутові проблеми, про щоденні турботи, наберіться сил, щоб йти назустріч долі і не знати втоми. Нехай ваші мрії здійсняться, а бажання перевтіляться в життя. Нехай цей день принесе вам Божу благодать і радість. Радійте цьому святу і прославляйте силу Господню. Він допоможе вам в починаннях, завжди підтримає. Бажаю вам хороших вчинків і діянь, адже лише ми зможемо допомогти близьким людям очиститися від гріхів. Нехай ваша душа знайде свободу, а життя наповниться істинним сенсом. Нехай вам у всьому щастить! Бажаю, щоб ви ні в чому не мали потреби! Будьте коханими, здорові, посміхайтеся кожному дню, який дарує вам життя! Вітаю зі святом Святої Трійці!

Вітаю з Днем Святої Трійці! Бажаю тобі, щоб всі мрії виконувалися якомога швидше, щоб цей день радував тебе і дарував найприємніші радісні події! Нехай все буде, як в мріях!

Вітаю з Трійцею і щиро бажаю чудовою життя без образ і розчарувань, добрих історій про любов і успіхи, веселих свят в колі рідних і радісних днів з відрадою для серця. Нехай Пресвята Трійця пошле світло блага на твій шлях і натхнення для душі.

Вітаю з Днем Святої Трійці. Нехай вас завжди оберігає Святий отець, Святий дух відганяє нещастя і наставляє на правильну дорогу, а Святий син дає підтримку і опору в скрутну хвилину.

У день Святої Трійці нехай наповниться душа твоя радістю, тіло – бадьорістю, думки – мудрістю, а серце – любов’ю, нехай успішними будуть всі твої починання, райдужними – перспективи, а життєві дороги завжди ведуть до щастя!

Вітаю з Трійцею і від душі бажаю, щоб в твоєму житті цвіли розкішні сади щастя, щоб на серці завжди було легко і спокійно, щоб душа жила мрією і не однієї і, щоб всі ці мрії збувалися. Здоров’я тобі, блаженних думок і відчуттів, миру, радості і добра.

Зі світлим і божественним святом хочу привітати, з Днем Святої Трійці! Нехай благословенні будуть небеса, а наше життя наповнене любов’ю, добротою і умиротворенням! Нехай Святі образи зберігають нас і оберігають, а Господь дарує нам милість і життєву енергію. Спокою вам душевного, благополуччя, сімейного розуміння і благодаті. Нехай в цей день відійдуть усі негоди, образи і Божий захист восторжествує.

Вітаємо всіх християн зі святом Святої Трійці! Цей день ми шануємо як день народження Новозавітній церкви. Трійця завжди асоціюється з оновленням природи, з приходом справжнього тепла. Нехай тепло буде не тільки за вікном, але і на душі у кожного. Миру і добра кожному будинку!