Щиросердечні привітання з Пасхою своїми словами, до сліз

Вітаю вас зі світлим і благочестивим святом Святої Великоднем! Бажаю гідної, прекрасне життя. Чистоти душі і помислів, радості і взаєморозуміння, благополуччя в родині і будинку, душевних людей і надійних друзів. Щастя, гарного настрою і віри в краще! Христос Воскрес!

Поздоровляю з Пасхою всіх! Христос Воскрес! Нехай відбуваються чудеса, всі добрі побажання виконуються. Нехай Господь винагородить вас миром, спокоєм і добродушністю. Бажаю кожному бути милосердним і добродушним по відношенню до інших.

У світле свято Великодня бажаємо Вам очищення душі, радісного проведення часу зі своєю сім’єю, чистоти і затишку в домі, душевного спокою, достатку і стабільності, достатку на столі.

Воскресіння Господа Ісуса Христа – чудо, значення якого неможливо переоцінити. Ця подія Вселенського масштабу, яке врятувало все людство від мук пекла. Так радіймо тому, що Бог дав нам можливість не тільки погостювати на цій тлінній Землі, але жити вічно без хвороб і печалі.

Зі святом тебе! Христос Воскрес! Нехай береже тебе небо від негараздів і напастей! Старайся жити розсудливо, праведно і гідно. Нехай Господь веде тебе по вірному шляху. Чи не опускай руки, зіткнувшись з невдачами, не відступай від задуманого. Живи радісно і щасливо!

Христос Воскрес! Вітаю вас зі святом великої паски! Нехай у вашому серці завжди живуть: милосердя, розсудливість і душевну рівновагу. Бажаю вам благих вістей, смирення, спокою і радості. Нехай ангел-охоронець оберігає вас і вашу родину, дарує світло і віру в прекрасне сьогодення і майбутнє!

Поздоровляю з Пасхою та щиро бажаю відчути великий приплив не тільки сил, але і доброго прагнення, відчути велику радість і започаткувати світлою і добродійною життя. Нехай будуть здорові всі твої близькі, нехай в твоєму серці завжди горить вогник любові і надії, нехай допомагає всього в житті домогтися міцна віра і підтримка рідних.

Христос Воскресе! Сяє сонечко і цвіте весь світ! Ангели кидають тобі пір’ячко з крил в знак того, що Бог тебе благословив! Веселих свят! Воістину Воскрес Христос!

Великдень світле свято. І в цей чудовий день, перш за все, хочеться сказати найтепліші слова та побажання. Нехай кожен момент в житті буде надзвичайно яскравим і незабутнім. А мир і благополуччя не залишить ваш будинок.

Нехай Пасха Господня осяє життя новим світлом: збудуться бажання, налагодяться стосунки, забудуться образи, відбудуться бажані зустрічі. Адже насправді людині дуже небагато потрібно для щастя. Христос Воскрес!