Красиві привітання з Пасхою у прозі, українською мовою

Ми підібрали колекцію красивих привітань з Пасхою простими словами, Вам залишилося тільки вибрати, що краще за все відображає ваші почуття.

Сердечно вітаємо з духовної навесні і з її головним святом – Великоднем! У цей світлий і радісний день думки всіх віруючих людей звернені до Бога! Так нехай Господь завжди живе у вашому серці, вказує вірний шлях у житті і береже від біди! Бажаємо зустріти Великдень в родинному колі, за щедрим столом, нехай яскраво горить великодня свічка, як символ доброти!

Не хочу видатися надто релігійним, але ми часом за фарбованими яйцями, пасками та великодніми традиціями не помічаємо найголовнішого. Великдень – це релігійне свято і він нам дано для того, щоб ми, хоча б раз на рік згадували про епохальну подію для всього людства, яке відбулося майже дві тисячі років тому. Ісус Христос, перший і останній абсолютно безгрішний з жили на цій землі, добровільно приніс себе в жертву за нас, а потім воскрес, щоб і ми мали життя вічне. Від нас вимагається лише прийняти цю жертву і намагатися жити за Його заповідями. Тому у Велику Великдень ми обов’язково повинні відвідати Храм, віддати хвалу Отцеві небесному, попросити вибачення та помолитися за себе і своїх близьких. А вже потім, віддавши Богу Богове, ми можемо віддати Кесарю Кесарів, тобто святкувати, є і веселитися. Це, як правило, виходить у нас набагато краще. Але сьогодні в цьому немає гріха. Христос Воскресе!

Воскрес Христос! І довів нам усім, що він великий. Він віру людям подарував, яку кожен повинен трепетно ​​зберігати в своєму серці. Нехай велика жертва Христа ніколи не виявиться марною, живіть з любов’ю в душі, світлом в очах і чистотою в помислах. Несіть по життю тільки добро і робіть правильні вчинки. Сам господь стане вашим помічником, захисником і наставником. Зі світлим святом Великодня!

З великим святом Світлого Великодня! Нехай Ангел зберігає від негараздів, а благодать не покидає серця. Бажаю чудес, весняного тепла, процвітання і миру. Христос Воскрес!

Христос Воскресе! Так нехай же зрадіє твоє серце в день Великодня! Нехай віра, надія і благодать, подаровані Господом в цей день, стануть надійним фундаментом довгого, щасливого і радісного життя! Добра і щастя тобі і твоїм близьким!

Зі святом Христового Воскресіння! Бажаю, щоб паски були пишними і ароматними, розговіння – легким, зустрічі з близькими і друзями – душевними. Нехай серце відкриється для любові і добра!

Вітаю з добрим і світлим святом Пасхи. Хочу побажати, щоб в твоє життя раптом постукало справжнє щастяі велика надія, щоб для твоєї душі відкрився новий горизонт благих діянь і високих прагнень, щоб в твоєму серці постійно таїлися ніжні і щирі почуття, щоб твоя віра і любов надавали щоденних сил і натхнення.