Привітання з Пасхою

“Мир вам!” – так вигукнув Ісус коли воскрес … Ось я і хочу побажати, щоб з цього дня в твоєму житті був лише мир, стабільність, процвітання і впевненість у завтрашньому дні. Нехай тобі зустрічаються на життєвомушляху ті люди, які несуть мир, творчу енергію і радість. І сам ти, теж, не “підкачай» – будь по життю творцем, а не руйнівником. Зі святом!

Сьогодні будуть зведені всі старі рахунки. Ми сядемо за стіл і зійдемося один на один в битві фарбованими яйцями. І нехай переможе найсильніший! З паскою!

Вітаю з паскою. Христос Воскрес і нехай прибуде мир і щастя в твоє життя. Від щирого серця бажаю тобі не відати страхів і печалей, жити радісно і благодатно, з легкістю відпускати образи від серця і приймати добрі слова на свою адресу. Нехай Господь пошле тобі любов і світлу надію.

Великий день Світлої Господньої Пасхи осяє вашу повсякденне життя добрим світлом і в ній обов’язково відбудуться зміни на краще. Нехай ваше здоров’я зміцниться, мрії збудуться, а гармонія і задоволення в душі будуть супроводжувати вас все ваше довге земне життя. Нехай в голові буде багато світлих, позитивних думок і зовсім не буде місця для прикрих дрібних переживань. З Великим Великоднем, вас!

Зі світлим торжеством! Нехай янголята вкриють тебе від усіх бід, тривог і проблем. Згадай в голову нехай приходять виключно світлі, а щастя відвідує душу кожен новий день. Серце хай не перестає любити, а ти не забувай жити!

Настає радісний, весняне свято Пасхи. Мої побажання будуть простими, але щирими. Живіть довго і щасливо, в любові та злагоді. Нехай у домі завжди буде достаток і затишок. У прагненні поліпшити своє матеріальне добробут немає нічого поганого, але не забувайте про душу. Все чого ми маємо в цьому житті, насправді, дає нам Бог. На радість або на біду. Православні обряди і церковні звичаї дані нам для того, щоб за побутовими проблемами ми не забули про Творця і про Ісуса – Спасителя. Будьте частиною прекрасного спільноти істинно віруючих людей під назвою Православна церква! Христос Воскрес! Нехай віра в Бога вас не покидає ніколи!

Зі світлим Святом Пасхи! В цей день я бажаю тобі миру і процвітання. Нехай Господь оберігає тебе від чужої заздрості і злості, люди навколо дарують тобі тільки любов і радість, а життя буде наповнене яскравими фарбами і сміхом близьких. Бажаю, щоб кожен день в цьому житті був прожитий тобою з задоволенням!

Спасибі, що поділилися сьогодні зі мною своєю радістю, миром і душевним світлом. Бажаю, щоб ваші великодні мрії збулися всі до однієї. Христос Воскрес!