Оригінальні привітання з Пасхою у прозі, до сліз

Нехай господь Бог Вам дарує щастя і спокій на душі, людське на серце, добрі і чисті наміри, світлі думки! І щоб віра, надія і любов ніколи не покинула Вас!

Христос Воскресе! А значить настав найважливіший християнське свято – Великдень! До нього і привітання. Нехай сьогодні доброта і Божа благодать доторкнуться до вас промінчиком весняного сонця. Душа хай не знає занепокоєння, все погане залишиться в минулому, а попереду чекає тільки успіх, благополуччя і достаток!

З Великоднем вас, дорогі мої! Нехай на серце буде тепло і світло, від вогників великодніх свічок запалають нові надії. Будьте коханими і щасливими, хай береже вас Господь!

Бажаю відчути божественну силу в цей прекрасний день! Нехай серце наповниться безтурботністю, вірою і любов’ю до ближніх. Нехай всі біди і прикрощі будуть відігнані Господом, а щастя, чистота душі, тепло і сенс життя наповнять розум і почуття. Христос подарував нам мир, спокій і акорд природи. Так нехай же свято піднесе вам умиротворення і щастя в дім.

Вітаю зі святом Пасхи! Бажаю тобі ясного, чистого, благополучного буття, наповненого щастям, затишком і приємними хвилинами. Нехай в твоєму серці живе любов і добро, ніколи не сумуй і досягай свого. Нехай твій настрій буде тільки радісним, а душа завжди відкритою і чистою. Поділися частинкою щирого щастя з оточуючими – вони порадують тебе тим же, і на серці стане тепліше.

З Великоднем вітаю! Відсутність тривог, занепокоєнь, страхів, сумнівів, побоювань і скорботи, а замість них благополуччя, удачу, блаженство, достаток матеріальний і духовний нехай принесе тобі цей ясновельможний православне свято!

Христос Воскрес! Нехай душу вашу наповнить благість, любов переповнює серце, відчуття ж нескінченності життя окриляє. Нехай Ангел Хранитель надійно тримає вас на своїх долонях і наближає до щастя істинного, а ви радійте і славте Бога з ним!

Вітаю з паскою! Бажаю, в цей світлий день, радості, очищення, благословення, душевності і відчуття близькості господньої. Нехай мир і благополуччя зосередяться в ваших серцях і продовжать своє існування в повсякденному житті. Христос Воскрес!

У це свято Христос нам подарував надію на вічне життя, віру в майбутнє і світло безкорисливої ​​любові. Нехай же сьогоднішня радість живе в твоїй душі кожен день, роблячи життя прекрасніше.

Світле Христове Воскресіння звільнило нас від темної сили сатани. Диявол радів тому, що наші гріхи не дають нам возз’єднатися з Богом. Але Христос взяв наші гріхи на себе і проклав нам дорогу до Творця Всесвіту. З тих пір ведеться війна на небі за кожну людську душу. Не дамо сатані перемогти в цій війні. Будемо молитися, робити добрісправи, сповідатися в гріхах. Жертва Христа була марна. Нехай любов до ближнього супроводжує всі ваші дії і думки, а краса душі не потьмяніє в життєвих перипетіях!