Красиві привітання з Водохрещем простими словами

Нехай Хрещення тобі подарує багато щастя і здоров’я на цілий рік, щоб жодна біда не переступила поріг твого будинку. Адже взимку хрещенські води мають особливі цілющі властивості, і таке буває тільки раз на рік. Всі річки, всі водойми в Стародавньому Єрусалимі і в Єгипті стали цілющими в той час, коли сам Христос приймав Хрещення у воді і голуб кружляв над його головою. В цей день, під Водохресний зірками вона так само наділена цілющими властивостями в усьому світі. Тому, нехай всі біди і неприємності минулого року віднесе з собою водохресна вода і подарує тобі багато радості, щастя і любові, а так само удачі у всіх справах і починаннях. І нехай води понесуть всі негаразди і подарують тобі благодать і насолоду.

Сьогодні будь-яка водиця свята, кожна краплина води розчиняє печалі і біди, дарує радість і благодать. Бажаю тобі омити тіло і душу, позбутися всього непотрібного і изжившего себе і зробити крок в новий день з новими думками, планами та ідеями! Нехай свято відкриє нові можливості і шляхи. Нехай на тебе проллється грошовий дощ! З Хрещенням Господнім!

Привітати з Водохрещем

Привітання з Водохрещем своїми словами

З Хрещенням Господнім. Бажаю позбутися всіх тривог і негод, бажаю з першими краплями священної водиці відкрити для себе світ благодаті.

Дорогі християни, парафіяни і всі віруючі люди нашої планети вітаю вас з Хрещенням Господнім! Бажаю вам у цей день зануритися в святу воду, очиститися в ній від болю, ненависті, гріхів і заздрості, набратися здоров’я, сили, душевної краси і любові!

Нехай прекрасний світлий свято Хрещення Господнє змиє всі печалі і принесе у Ваше життя все саме краще. Нехай подарує міцне здоров’я, нескінченне щастя і бажаний успіх, а головне, стане приводом для радісних подій в новому році.

Божа благодать нехай зійде на тебе, а душа заспіває від радості і тріумфу. Хочеться побажати в цей свято міцного здоров’я, щоб щастя і радість завжди були поруч, ніколи не покидали. Здоров’я тобі і твоїм близьким, щоб кожен день був висвітлений сонячним світлом, приносив тільки удачу.

Дозвольте Вас привітати в день великого свята – Водохреща Господнє! Нехай мир і благодать приходить у Ваш будинок. Нехай свята вода змиє весь недуга і подарує міцне здоров’я всієї Вашої сім’ї. Нехай на серце і в душі в цей день буде радісно, ​​тепло і легко. Нехай ніколи не залишає Вас віра, надія і любов. Дай Вам Бог щастя, радості, мудрості і красиве кохання. Нехай завжди буде до Вас прихильна доля.

Вітаю з прекрасним Хрещенням! Нехай життя тече нескінченною щасливою рікою, без різких поворотів і підводних каменів. Нехай любов близьких людей огорне тебе теплою ніжною пеленою уваги і турботи. А хрещенські міцні морози загартують характер і не дають розслаблятися у важких життєвих ситуаціях!