Красиві привітання з Різдвом своїми словами

Різдво – прекрасне свято, коли на небі запалюється Віфлеємська зірка! Нехай він буде незвичайним і подарує тобі казкові чудеса, в яких живуть Віра, Доброта, Надія і Любов!

У світле свято Різдво, я бажаю просвітлення і сімейного гармонії в родині, вечері з рідними і милою балаканини, трохи святкової метушні і, звичайно, щастя .. З Різдвом Христовим.

Будь Богом зберігаємо чоловік, захисником своєї території і свого способу життя. З Різдвом Христовим! Нехай зірка Віфлеємська оберігає тебе і всіх, хто тобі доріг.

З Різдвом! Бажаю здійснення усіх заповітних мрій. Щоб в житті було мало мрій, а тільки яскраво світило сонце.

У цю ніч з’явилася Божа благодать, що спасає всіх людей. В цю ніч ангели оспівують славу Вишнього Бога. Ця ніч виконана тріумфу, бо нескінченний і вічний Бог став Людиною.

Нехай в цей дивовижний день трапиться багато хорошого, світлого і приємного. Нехай разом з Ісусом Христом в житті народиться справжнє диво, збудуться всі щирі і потаємні бажання. Нехай будинок наповниться затишком, теплом, радістю, Господнім благословенням. Вітаю з Різдвом!

Різдво в усі часи вважалося чарівним подією, і сьогодні в усьому світі його знають як день, вечір якого потрібно зустрічати в компанії найдорожчих, близьких людей! Сьогодні я вітаю тебе і для тебе не стане сюрпризом те, що я бажаю тобі безмежного щастя!

Нехай це Різдво збере всіх ваших близьких за одним столом. Бажаємо миру, взаєморозуміння і приємного настрою.

У це світле свято, в самий чарівний день в році, я хочу побажати тобі, щоб життя перетворилося на прекрасну казку. В добру казку, де злі чари безсилі, де добро завжди перемагає зло, де друзі завжди готові допомогти і підтримати, а щасливе кохання триває нескінченно!

Ніколи не залишай в своєму серці негативу і образ, щоб в ньому завжди залишалося місце для гарного, чистого і приємного! Нехай блиск твоїх очей не тьмяніє і, як раніше, запал випромінюють! З Різдвом Христовим!

Друзі, вітаю вас з самим добрим щирим святом! Нехай всі ваші мрії матеріалізуються, надії виправдовуються, а ідеї втілюються в реальність. Бажаю здоров’я вам і всім вашим рідним і близьким людям. Душевного спокою, щирої уваги, теплоти і ніжності. Нехай розмірене і спокійний плин життя іноді порушують сплески яскравих радісних подій!

Вітаю з Різдвом Христовим. Нехай на душі буде тиша й благодать, а в серці – радість і любов. Бажаю приємних різдвяних зустрічей, добрих посмішок близьких, чарівних миттєвостей цього свята, які подарують світлу надію на те, що все неодмінно буде добре.