Гарні привітання з Різдвом у прозі

Ми підібрали колекцію кращих привітань з Різдвом українською, Вам залишилося тільки вибрати, що краще за все відображає ваші почуття.

Бажаю вам (тобі) яскраво і тепло зустріти чудовий сімейне свято – Різдво. Нехай за великим круглим столом збереться вся рідня, нехай звучить завзятий сміх, нехай на обличчях виблискують променисті посмішки. Нехай в (вашому) твоєму домі править любов, запанує гармонія і розуміння! Нехай твоя (ваша) життя повниться миром, яскравими фарбами і благополуччям.

Шановні колеги! З Різдвом! В першу чергу – це свято духовний, тому хочу побажати душевної рівноваги, сил, терпіння. Нехай вас оточують люди, які вас розуміють і цінують. І нехай весь рік до наступного Різдва частинка світла і тепла допомагає вам долати всі негоди і радіти всьому тому доброму, що обов’язково станеться!

З Різдвом Христовим! Нехай буде життя повне любові, достатку, щастя, краси, веселощів і чудес. Миру і здоров’я твоєї сім’ї, добра і затишку твого дому.

Вітаю з Різдвом Христовим і щиро бажаю чесних слів і добрих вчинків в житті, щирої радості і вірного щастя в душі, світлої надії і одкровення в серце.

Різдво Христове близько! Бажаю в цей час загадати найзаповітніше, найважливіше, і воно обов’язково збудеться. А Христова сила в цьому допоможе!

З Різдвом Христовим! Бажаю знайти своє щастя і пізнати сенс життя. Нехай в житті все буде яскраво, барвисто і незвично. Душевної доброти від простих перехожих, розуміння від сім’ї і підтримки від найріднішої і близької на світлі – твого чоловіка. Щоб життя було, як казка.

Різдво Христове – це той казковий свято, в який збуваються всі мрії та побажання. Саме тому в цей чудовий день я бажаю вам тільки міцного здоров’я, тільки легкої удачі, тільки люблячого оточення. Хай сонце не покидає ваш будинок і ваші серця. З Різдвом Христовим!

Сьогодні сили добра не залишають бід і сумам ні найменшого шансу. Бажаю скористатися цією ситуацією і розпрощатися з усіма своїми страхами і проблемами, прогнати образи і забути невдачі. Відкрийте серце і душу для нових добрих почуттів, яскравих вражень і щасливих емоцій. З Різдвом!

У світле і радісне свято Різдва бажаю щирої любові і щастя, великий краще взнати, доброї надії і миру. Нехай небеса вселяють міцну віру в серці і дарують справжнє свято для душі. Бажаю достатку в домі, внутрішньої і навколишньої краси, відмінного здоров’я і милосердя.

Вітаю з Різдвом Христовим і щиро бажаю яскравого світла і тепла в душі, вірною благодаті в будинку і доброї удачі на життєвому шляху, чудесного щастя і згасає надії, міцного здоров’я і великої любові серця.