Красиві привітання з Покровою простими словами

Сьогодні у християн величне свято – Покрову нашої Пресвятої Богородиці. В цей великий день ми бажаємо вашому дому добра, і щоб матінка Богородиця вкрила вас своїм покривалом від всіх бід, ворогів та смутку. Щоб всі ваші дні були такими ж світлими і ошатними, як сьогоднішнє свято, і щоб свічки добра ніколи не згасали на вашому життєвому шляху.

Настав прекрасний і світлий свято Покрова Пресвятої Богородиці. З чим я тебе щиро і вітаю. Бажаю звичайно ж, перш за все Божого благословення, Божої допомоги у всіх твоїх справах. Нехай Богородичний Покров вкриє тебе від усякого лиха, горя і зла. Нехай він стане надійним і мирним небом над твоєю головою, над головами твоїх рідних і улюблених. Нехай він захищає і оберігає твій будинок. Завжди дотримуйся спокій, терпимість і розуміння до людей. Будь вірний Богові, Його Пречистої Матері і всім Його Святим. Зі святом!

Вітаю Вас від всієї душі зі Святим святом з Покровом! У цей день з’явилася Пресвята Богородиця, показуючи співчуття до людей, яке показав нам і Син. Нехай цей день принесе Вам співчуття і величезну любов до людей, а також Божу нагороду за створені Вами добрі справи! Бажаю Вам здоров’я від Бога і довгих років радісного життя під Його покровом!

Нехай в Покров Пресвятої Богородиці збудуться ваші найзаповітніші мрії! Нехай покрив благодаті, яким накриває вас свята Марія, не дає недугам, злу і негодам проникнути у ваші чисті душі, добрі серця і теплі будинки! Зі святом!

Сьогодні, в настільки радісний і благословенний день, є можливість для того, щоб вимовити тільки найтепліші слова своїм близьким людям, показати, наскільки вони виявляються важливими. Дорогий чоловічок, приймай щирі вітання з наступаючим святом, який може надихати на краще і дозволяти повірити в те, що в долі відбуватимуться численні добрі події. Будь ласка, вір в те, що у тебе все буде складатися тільки найкращим чином, адже це дозволить гарантувати максимальний успіх, незалежно від того, що ж приготував для тебе Господь. Пам’ятай: у тебе прекрасний і позитивний характер, сильний і стійкий дух, чуйне серце. Ти можеш успішно проявити себе і довести, що заслуговуєш справжнього щастя і внутрішньої гармонії. Приймай тільки щирі слова у вигляді привітань.

Щороку чотирнадцятого жовтня в нашій країні відзначають дуже важливий і знаменний день. Православний світ завжди з великою повагою ставиться до цього свята, до його історії і особливостям святкування. Ось і я хочу привітати вас зі святом Покрова Пресвятої Богородиці, а також побажати тільки того, про що ви самі мрієте, чого бажаєте собі. Ми всі повинні пам’ятати про те, що Богородиця завжди робить все для нашого ж блага, тому і ми повинні бути добродушні. Я бажаю вам ніколи не переживати і не турбуватися, тому що Богоматір готова в будь-яку хвилину допомогти вам. Мені хочеться, щоб ваша сім’я завжди перебувала під захистом Богородиці, щоб ви поважали її, шанували і любили. Нехай ніякі хвороби не стосуються вас і ваших близьких, тому що немає нічого страшнішого цього. Ми всі повинні думати тільки в сприятливому напрямку, тоді все буде добре.