Оригінальні привітання з Покровою у прозі, українською мовою

Ми підібрали колекцію кращих привітань з Покровою своїми словами, Вам залишилося тільки вибрати, що краще за все відображає ваші почуття.

Приймай найщиріші вітання з Покровом Пресвятої Богородиці. Настільки унікальне свято потрібно обов’язково зазначити по-особливому, намагаючись зрозуміти численні можливості для розвитку душі і успішного просування в правильно обраному напрямку. Дорога моя людина, тобі обов’язково має везти в житті, але для цього потрібно подбати про розвиток внутрішнього світу і прагнення до реалізації свого потенціалу. Хочу побажати тобі успіху і впевненості в тому, що життя обов’язково буде радувати численними шансами. Нехай доля радує своїми яскравими гранями і численними позитивними шансами, дозволяє повірити тільки в кращі миті життя і зрозуміти, наскільки гідним може бути зліт. Будь ласка, вір в те, що доля обов’язково буде служити натхненням і дозволить зрозуміти, наскільки яскравим може бути просування в правильно обраному напрямку.

Вітаю з благодатним, світлим святом Покровом Пресвятої Богородиці! Нехай в цей світлий день ваші молитви будуть почуті Матір’ю Божою! Нехай Пресвята Богородиця покриває вас своїм покровом, і жодне на землі горе і нещастя не торкнеться вас!

Сьогодні святе свято Покрову Пресвятої Богородиці, з яким я вас і вітаю! Бажаю щирості у всьому, толерантності у ставленні, ввічливості в спілкуванні, поблажливостів судженні і чесності в вірі!

В Покров Пресвятої Богородиці бажаю Божого благословення, любові і благополуччя! Нехай серце буде спокійно, нехай душа радіє і дякує Всевишньому за щедрі дари. Світла вам і добра, тепла і радості!

вітаюВас з цим Великим Святим святом, з Покровом! Нехай Божий покров завжди буде з Вами! Нехай Його рука покриває Вас від будь-якої печалі і смутку і дає захист, надію, віру і любов! Бажаю Вам Божих благословень і багатьох років щасливого життя в любові!

На Покрову приходять холоду, нехай в твоєму серці буде завжди весна! Зі святом, з Покровом Пресвятої Богородиці!

Сьогодні в цей святий і великий свято я хочу побажати вам всього самого доброго, світлого і прекрасного. Щоб всі ваші дні були такими ж теплими і завжди висвітлювали вашу душу. Щоб злі люди ніколи не зустрілися на вашому життєвому відрізку, і щоб ваш будинок вкривала Божа благодать і світло Пресвятої Богородиці. З Покровом вас і найкращими побажаннями.

Зі святом! Нехай світло наповнить Ваші домівки, щоб звучали в їх стінах щасливі голоси і дзвінкий сміх, світилися усмішки. Нехай Пресвята Богородиця чує Ваші молитви, оберігаючи від поганих звісток і напастей.