Кращі привітання з Покровою у прозі, до сліз

Вітаю з благодатним, світлим святом Покровом Пресвятої Богородиці! Нехай в цей світлий день ваші молитви будуть почуті Матір’ю Божою! Нехай Пресвята Богородиця покриває вас своїм покровом, і жодне на землі горе і нещастя не торкнеться вас!

Свято Покрова Пресвятої Богородиці знаменує явлення Богоматері до народу, яке відбулося в 910 році в Константинополі, у Влахернської церкви. Тоді Константинополю загрожувала загибель і руйнування від військових дій, але Богоматір захищала від ворогівлюдей, що моляться в храмі, і просила Господа прийняти їх молитви. Так нехай же в цей день Господь Бог почує всі наші молитви і бажання, а Пресвята Богородиця пошле на нас свій захист, вкриє «покровом» – надійним і сильним – від бід, чвар, смутку і печалей!

Привітати з Покровою

Привітання з Покровою своїми словами

В сьогоднішній день, настільки унікальний і цінний свято, хочеться привітати з Покровом Пресвятої Богородиці. Нехай особлива атмосфера, яка неодмінно буде відчуватися сьогодні, зможе надихати на нові подвиги і дозволить повірити в те, що все буде складатися тільки найкращим чином. Мій дорогий чоловік, ти можеш знайти справжнє щастя і повірити в те, що будь-які мрії будуть втілені в реальності. Нехай тебе охороняють Господь і Богородиця, Ісус Христос від всіляких життєвих перешкод. Використовуй численні можливості для успішного просування вперед і можливості повірити в те, що будь-які поставлені завдання можуть бути досягнуті в мінімальні терміни. Пам’ятай, будь ласка, про те, що життя дозволяє задовольнятися справжнім щастям тільки, якщо вдається цінувати найпростіші речі. Я вірю в те, що ти обов’язково зрозумієш, в чому полягає щастя. Приймай найщиріші вітання з релігійним святом!

Вітаю зі святом Покрови Пресвятої Богородиці. Сьогодні ми збираємо в своїх серцях все найдобріше, але я бажаю вам, щоб це добро не залишало вас в будь-який інший день. Щоб ми завжди пам’ятали про те, що потрібно зберегти ці частинки добра до кінця нашого земного життя і заслужити Царство Небесне. Щоб ми пам’ятали про те, що нам потрібно бути добрішими до інших. Зі святом!

Бажаю тобі, дорогий чоловік, щоб Божа Мати завжди давала гідний захист від усіляких бід і не дозволяла страждати. Нехай доля проявить свою прихильність і дозволить насолоджуватися кожним днем, знаходити щось нове і справді важливе в кожній миті життя. Будь ласка,вір в Богородицю, Покров якої ми сьогодні відзначаємо. Молитви твої можуть бути почуті і реалізовані в долі, а Господь тебе неодмінно підтримає у найважливішій і відважної життєвої битві. Вір в те, що життя буде радувати різноманітними фарбами і завжди дозволить знайти щось дивовижне і неповторне. Дорогий чоловічок, залишайся таким же добрим, як і зараз, адже тільки в цьому випадку ти збережеш право бути справді щасливим. Приймай мої теплі слова тільки у вигляді побажань і підтримки, адже в твоєму характері вдається знайти численні позитивні сторони.