Короткі привітання з Водохрещем у прозі, до сліз

У день Хрещення Господнього я хочу побажати чистої любові в серці і чистої думки в голові, міцного здоров’я в тілі і вірною доброти в душі!

Нехай Господь буде поблажливий до твоєї долі, нехай оберігає тебе і допомагає у важку хвилину. Щасливого Хрещення Господнього!

Хрещення – свято очищення і оновлення і в цей день, я хочу тобі побажати, що б твоє життя стала світліше і чистіше, щоб благодать зійшла на твій будинок і всі близькі були здорові і щасливі!

З ГосподнімБогоявленням! Нехай свята вода змиє весь негатив і зло. Нехай у всіх починаннях зберігає Бог і Доля. Щоб душа жила добром, а серце – любов’ю.

Привітання з Водохрещем до сліз

Привітання з Водохрещем своїми словами

В цей великий день бажаю, щоб на вас зійшло благословення Господнє.Нехай водохресна вода змиє всі турботи і тривоги, а в серці оселяться любов і радість.

Нехай Водохресний негода виморозити всі жалі і біди, а залишиться лише найнеобхідніше для щасливого життя – взаємна, нестримна, красива любов.

У цей чарівний, зворушливе свято хочу побажати душевного спокою, світлої радості, міцного здоров’я. Щоб крила надії завжди були за спиною і розкривалися в потрібні моменти. Береже вас Господь!

Зі святом Господнього Богоявлення. Нехай ангел не залишає і зберігає від усіх негараздів. Всіх благ вам земних і небесних.

З Хрещенням Господнім!Нехай в цей день Господь Бог проявить до Вас свою милість і поблажливість, і пробачить за всі гріхи. Бажаю оновитися, омолодитися і знайти щастя, спокій і затишок.

Допомогти попу і ноги, щоб Бог вас усіх благословив. Щоб змилися всі ваші тривоги, і щоб світ щасливіше і добрішим був. З хрещенням!

З Хрещенням. Бажаю вам побільше здоров’я і добрих помислів. Нехай ваш будинок буде сповнений щастя, веселощів, спокою, благодаті і світу.

Бажаю, щоб в день чудотворного Хрещення в ваш дім прийшло велике щастя, душевний спокій і зміцнення віри в серці. Зі святом!

Прихильності небес, справедливої ​​долі, легкої віри, змивання гріхів водохресною водою і божого вибачення!

Нехай в день Богоявлення Господнього твоє життя буде наповнене сенсом і Божою благодаттю. Бажаю тобі душевного світу і чистих відносин в сім’ї.

У день таїнства Хрещення Господнього, нехай зійде в твій будинок мир, спокій, благодать. А свята вода віднесе з собою всі проблеми, печалі і тривоги, нехай Господь надихає на нові справи! Зі святом!

Доброго ранку! Сьогодні – Хрещення Господнє! Нехай це світле свято відведе від тебе всі печалі, скорботи і погані думки, змиє святою водою всі гріхи. Зі святом!