Гарні привітання з Різдвом у прозі

Різдво – найчарівніший і сімейне свято в році, коли здається, що повітря насичене очікуванням чудес і нових звершень. Я вітаю тебе з Різдвом улюблений мій, і хочу ще раз зізнатися в любові! Разом з тобою ми створили нашу сім’ю, в якій знайшли сенс і справжнє щастя! Нехай твої мрії здійсняться, а на серці завжди буде світло!

З Різдвом Христовим всіх вітаю і бажаю щедрого відносини, щирого погляду на світ і чуйності у всьому!

Вітаємо з великим і світлим православним святом – Різдвом Христовим! Бажаємо добрих і позитивних емоцій, чистоти в помислах, тепла і щирості рідних і близьких людей. Нехай гармонією наповнюється душа і тіло, знаходячи бажане власне щастя!

З Різдвом Христовим! Нехай твоє серце наповниться веселощами, яке не залишить тебе в прийдешньому році. У цей радісний день нехай забудуться всі неприємності минулого і з’явиться дорога для майбутніх щасливих відкриттів. Нехай же труднощі обійдуть тебе стороною, а удача повернеться до тебе обличчям. Щастя тобі, любові і процвітання, і сонця, яке сяятиме над тобою завжди!

Щасливого снігового Різдва, нехай казка стане дійсністю, і все бажання здійсняться. Нехай чарівними будуть дні і хвилини!

Вітаю з Різдвом Христовим і бажаю від щирого серця світлого блага і доброго світу, вірного щастя і неймовірною радості душі.

Народження Христа – велике свято! Бажаю благополуччя та миру Вашому дому! Живіть без сварок і бід! Бережи вас Бог!

Нехай Різдво Христове принесе в ваш будинок диво. Нехай любов і радість входять в ваш будинок щодня. Бажаю щастя, удачі і благополуччя!

Вітаю вас з Новим роком! Нехай сила цього свята допоможе придбати те, чого не вистачає, знайти те, що загубилося, і відкинути те, що не потрібно. Бажаю сімейного благополуччя, успіхів у роботі та в особистому житті і, звичайно, щоб на душі був спокій і блаженство. З Різдвом!

Немов відблиски різдвяної зірки, тихо горять свічки в цей святий вечір, нехай же вогонь їх очистить Ваш будинок від усього зайвого, залишивши в ньому тільки світлий потік радісних днів.

Привітання з Різдвом своїми словами

Привітати з Різдвом українською мовою

З Різдвом Христовим я всіх вітаю! В цей потаємний годину я вам всім бажаю, бути благословенними, здоровими, щирими і чистими перед друг – іншому. Щоб в кожній родині і будинку панував мир і спокій, а чудо було гостем частим! Любіть, цінуйте і радійте життю тут і зараз. І нехай в нашому світі добро завжди перемагає зло і у нас над головою буде яскраве сонце надії і мирне небо. З Різдвом Христовим всіх нас!