Зворушливі привітання з Яблучним Спасом своїми словами, до сліз

Другий Спас, Спас Яблучний, тому хочеться побажати Вам такого ж соковитого ароматного щастя. Нехай негоди і негаразди обійдуть вас стороною. І тільки блакитне небо світить над головою. Радійте кожному новому дню, який вам дано згори.

Вітаю з Яблучним Спасом. Бажаю, щоб з Божою поміччю твоє життя виключала біди і розлуки. Бажаю, щоб з добрим серцем йти до мрій було простіше і легше. Бажаю солодкого щастя, як наливне яблучко. Бажаю щирої любові, як посмішка дитини. Бажаю світлої надії, як хмара на небі.

Вітаємо всіх православних християн зі святом! Сьогодні ми відзначаємо одне з Спасів – Яблучний, відомий також як Преображення Господнє. Нехай же цей день буде радісним для кожного з вас і зміцнить вас у вірі.

З Яблучним Спасом вітаю і бажаю світлого і праведного шляху. Нехай життя буде солодким і соковитою, як стигле яблучко, нехай буде лад в сім’ї, нехай Бог відведе всі недуги і хвороби, нехай радість і веселощі приходять у ваш будинок.

На нашому православному порталі зібрані гарні привітання на Яблучний Спас у прозі. Відправте їх близьким людям, адже їм буде дуже приємно отримати побажання, написане своїми словами, в цей світлий день.

З Яблучним Спасом! Бажаю тобі сьогодні скуштувати спілі плоди нового врожаю і відчути радість і повноту життя! Нехай світло подяки і щедрості осяє серце і наповнить його добром, щастям, щирістю і любов’ю! Достатку у всьому і всього самого найкращого!

Сьогодні на календарі вже шостий серпня, а значить, що прийшов час привітати вас з одним з найсвітліших і добрих свят – Яблучним Спасом. По-іншому це свято можна назвати як Преображення Господнє. Вважається, що саме в цей день відбувається перетворення природи, тобто літо змінюється восени. А ще сьогоднішнє свято передбачає освячення яблучок, якими ви потім почастуєте своїх близьких і рідних, щоб передати і їм благословення. Я хочу побажати вам, щоб цей день ви провели в колі своїх найближчих і дорогих людей. Мені хочеться побажати вам найголовнішого – міцного здоров’я. Для людини немає нічого важливішого за це, тому хочу, щоб здоров’я вас, ніколи не підводило. Нехай у вашій родині завжди панують любов і взаєморозуміння. Зі світлим святом вас, з Яблучним Спасом. Удачі вам!

Сьогодні в нашій країні православні відзначають одне з найбільш шанованих свят, який іменується Яблучним Спасом. Це свято має велике значення для нашого народу, тому кожен з нас зобов’язаний мати хоч невеликі знання в області цього свята. Я хочу привітати вас з цим прекрасним святом, а також побажати вашій родині благополуччя, а вам і вашим домочадцям здоров’я та гарного настрою. Неодмінно відвідайте сьогодні церква, тому що вам потрібно буде сьогодні освятити яблука, щоб підкріпити свій імунітет перед холодної восени. Я хочу побажати вам гарного настрою, а також всього самого світлого. Не забувайте, що ваші думки сьогодні повинні бути чистими, а наміри виключно благими. Нехай у вашому домі буде сьогодні багато радості і щастя. Відзначайте свято в колі своїх близьких людей.