Зворушливі привітання з Великоднем своїми словами, у прозі

Великдень – це час відродження, розквіту життя і всеосяжної любові Ісуса. Сьогодні дорога щастя буде прокладена в тому ж напрямку, що і твій шлях, везіння не залишить в будь-якому починанні, а радість від досягнутих цілей додасть сил для майбутніх звершень. Любові, теплоти близьких сердець і достатку!

Вітаю з паскою! Бажаю духовно стати багатшими, відкрити в це свято ворота до нового щастя, дозволити своєму серцю радіти життю і не забувати дякувати Всевишньому за благо кожного дня. Нехай твоя душа вільним птахомзлетить до небес своїх надій, нехай неодмінно з’явиться можливість здійснити свою добру заповітну мрію.

Вітаю тебе з Христовим Воскресінням! Нехай страждання Спасителя на хресті не будуть марними і тобі, мені, всім нам вистачить віри і сил не відволікатися на побутові негаразди і проблеми, зберегти душі в чистоті, сповідатися Богові в гріхах і вчасно просити вибачення один в одного. Я сподіваюся, що будемо щасливі не тільки ми, а й ті, кого ми любимо!

Зі Світлим Христовим Воскресінням! Радості Вам про воскреслого Господа! Нехай ця всеперемагаючапасхальна радість і любов залишається в наших серцях на довгі-довгі роки. Бажаю добра, благополуччя і миру вашого будинку і Божого благословення!

Вітаємо Вас зі світлим пасхальним святом, нехай у Вашій душі відчувається завжди присутність Вищої сили, будуть здорові та успішні Ваші діти, міцні і щасливі Ваші родини, активні і бадьорі Ваші батьки. Нехай супроводжує Вас душевний спокій, матеріальне благополуччя, впевненість у щасливому майбутньому і віра.

Поздоровляю з Пасхою всіх! Христос Воскрес! Нехай відбуваються чудеса, всі добрі побажання виконуються. Нехай Господь винагородить вас миром, спокоєм і добродушністю. Бажаю кожному бути милосердним і добродушним по відношенню до інших.

В Божий світле свято, прийміть наші побажання добра! Шлях радість не покидає Ваш будинок і світло любові осяває Ваші усмішки!

Великдень – це те свято, яке допомагає всім повірити в диво! Адже це день, коли воскрес наш рятівник Ісус Христос! І вітаючи з цим великим подією ми бажаємо вам ніколи не втрачати віру в Бога. Щоб вас завжди оточувало тільки добро, а всі труднощі вирішувалися легко і невимушено!

Не хочу видатися надто релігійним, але ми часом за фарбованими яйцями, пасками та великодніми традиціями не помічаємо найголовнішого. Великдень – це релігійне свято і він нам дано для того, щоб ми, хоча б раз на рік згадували про епохальну подію для всього людства, яке відбулося майже дві тисячі років тому. Ісус Христос, перший і останній абсолютно безгрішний з жили на цій землі, добровільно приніс себе в жертву за нас, а потім воскрес, щоб і ми мали життя вічне. Від нас вимагається лише прийняти цю жертву і намагатися жити за Його заповідями. Тому у Велику Великдень ми обов’язково повинні відвідати Храм, віддати хвалу Отцеві небесному, попросити вибачення та помолитися за себе і своїх близьких. А вже потім, віддавши Богу Богове, ми можемо віддати Кесарю Кесарів, тобто святкувати, є і веселитися. Це, як правило, виходить у нас набагато краще. Але сьогодні в цьому немає гріха. Христос Воскресе!