Зворушливі привітання з Трійцею у прозі

У світле свято Трійці прибери своє житло від сміття і непотрібних речей, а серце і душу – від образ, прикростей і зневіри. Прикрась свій будинок зеленими, пахучими травами, а життя – любов’ю, терпінням і милосердям. Зі святом!

Привітання з Трійцею до сліз

Привітання з Трійцею до сліз

В цей православне свято Трійці Господньої я бажаю тобі жити з любов’ю в серці, з вірою і надією в душі, з блиском в очах і з посмішкою на губах. Нехай натхнення і талант допоможуть тобі добитися цілей, виконати мрії і спіймати птаха щастя!

Улюблений! Я хочу привітати тебе з чудовим святом – Днем Святої Трійці! Бажаю, щоб доля завжди була до тебе прихильна і справедлива, підносячи лише найприємніші сюрпризи і світлі моменти! Нехай наша любов лише міцніє з кожним днем! Обіцяю завжди любити тебе і вірити в краще!

Із задоволенням вітаю тебе з днем ​​Трійці! Любов і щастя переповнюють наші серця. А значить, Бог щедро благословляє нас, даруючи радість на кожен день! Бажаю, щоб ми все життя купалися в цих світлих хвилях!

З Трійцею, потрійним благословенням! Бажаю не піддаватися сьогодні ніякому, навіть самому красивому, спокусі, а тримати свою дивовижну духовність і незворушну рішучість на гідному рівні!

Вітаю з Трійцею і бажаю, щоб в душі завжди жила надія, щоб в серці було багато місця для щирої любові, щоб в житті все цвіло і дивовижно. Щастя, здоров’я, радості, добробуту, миру і добрих чудес.

Вітаю з чудовим, добрим святом Трійці. Нехай небеса допоможуть знайти надію навіть в самий похмурий день, нехай твоє серце вірить, любить і радіє, нехай для тебе відкриється світлий шлях до мрій і щастя. Бажаю миру, благодаті, краси і гармонії.

Мій дорогий, ось і настав прекрасне свято Святої Трійці! Настала пора згадати заповітні бажання і перевірити, чи збудуться вони, адже, кажуть, що саме в такий день мрії здійснюються! Бажаю йти вперед, вірити в себе, не переставати мріяти і добиватися всіх цілей! Люблю тебе!

Вітаю зі святом Трійці! Цей світлий день нагадує нам про потрійності Бога. Нехай три обличия Всевишнього бережуть вас. Бог Батько дарує надію, святий дух зміцнює віру, а Бог Син допомагає любити щиро і безкорисливо.

З Днем Трійці! Нехай Свята Трійця супроводжує по життю і оберігає від горя, нещастя і негативу. Бажаю міцного здоров’я, благополуччя в сімейних справах, удачі і везіння в будь-яких починаннях.

В цей літній день я хочу привітати тебе зі світлим і важливим для кожного віруючого святом – Трійцею. Нехай сум’яття і смуток покинуть твоє серце, віра примножиться, а щастя осяває весь подальший життєвий шлях!