Щиросердечні привітання з Великоднем своїми словами, до сліз

Бажаю в великий день Пасхи відшукати дорогу до свого щастя – нехай вона буде не надто важкою і довгою. Живіть в злагоді зі своїми бажаннями і можливостями!

Перед Великоднем необхідно придбати птахоферму, щоб вдосталь було яєць. Хлібобулочний завод, щоб вдосталь було пасок, а також завод з виробництва вина, щоб цей напій лився рікою. З самим Світлим святом, з Великоднем!

Світле свято Великодня на дворі! Зі святом вас вітаю і бажаю радості і благочестя, добрих помислів і вчинків, духовності і спокою в душі. Нехай в цей святий день очистяться наші душі і гармонійно увіллються в богоугодну благодать. Христос Воскрес!

Прийміть від мене ці гостинці (різнокольорові яйця, паску і т. Д.) Разом з побажанням миру, довголіття і потужної божої підтримки у всіх ваших справах.

Вітаємо вас з найголовнішим православним святом – світлим Христовим Воскресінням! Нехай Господь оберігає, очищає і просвітлює ваші душі, а радість, любов і доброта будуть вашими вірними супутниками на життєвому шляху!

Христос Воскрес – сьогодні чується всюди! Адже настав не просто свято, а саме той день, коли Господь подарував нам можливість для духовного воскресіння! Сьогодні віра, надія і любов очистять наш розум від поганих помислів, подарують душевне просвітлення і наповнять серця гармонією і благодаттю! Миру вам і світлої радості!

Всім відомо, що добро сильніше всяких негараздів і що воно завжди перемагає, і особливо сильно це відчувається в пасхальне свято, коли здається що з самих небес ллється пісня, що прославляє чудесне повернення до життя! Так нехай сьогодні радісні нотки зворушений і твоє серце, наповнивши його любов’ю до ближнього, вірою в краще і світлим щастям!

Христос Воскрес! Бажаю в світле свято Пасхи миру і добра, щастя і блага, любові і поваги, великодушності і щедрості серця.

Закінчився великий пост. У свої права вступає Велика Пасха. Значить свято в будинку теж повинен бути великим. У кращих російських традиціях: з пасками, пирогами, фарбованими яйцями і злегка захмелілими гостями. Сьогодні це право не грішно. Життя – це чудовий подарунок, будемо насолоджуватися спілкуванням, смачними частуваннями і радістю буття в повній мірі! Христос Воскрес!

Нехай на душі радісно буде, з мови летять компліменти, а в голові – ясна мета і знання про грандіозний майбутньому. Милостивої долі, цікавих відкриттів, Божої допомоги, успішних справ, довгоочікуваного розвитку і зростання. Зі святом! Христос Воскрес!