Щирі Різдвяні привітання українською

Вітаю з зимовим торжеством добра і веселощів! Нехай чарівне свято Різдва призводить до твого дому рідних людей і виконує заповітні бажання, зміцнює віру в хороше і дає сили для важливих справ, проганяє прикрі тривоги і щедро дарує безтурботне радість!

На Різдво, в колі сімейному, вшануємо Христа і Господа Бога вдячної молитвою. Бажаю кожному знайти своє власне щастя і умиротворення душі. Нехай здійсняться найпотаємніші мрії! З великим, всепрощаючим вас Христовим Різдвом!

Бажаю чарівного і казкового Різдва Христового. Нехай ангели оберігають твій будинок, нехай щастям буде наповнений кожен твій день!

З Різдвом Христовим! У цей день прийшов на землю Христос, і в твою душу нехай прийде сонячна радість,мир і спокій. Бажаю тобі бути для своїх рідних і близьких таким же зразком життя, як Христос для Православної Церкви!

Бажаю, щоб у кожній православній родині з приходом сонця зародилися віра, надія і любов. Нехай Боже світло, тепло і благодать освітять кожну родину і кожну людину, нехай чудеса і чари перетворять ваше життя, даруючи мир і удачу. Бажаю, щоб різдвяне щастя знайшла кожна частинка вашого серця, щоб душевний спокій панував постійно.

З Різдвом Христовим! Бажаємо миру в ваш будинок, щастя, тепла і затишку! Щоб любов і розуміння панувало між рідними Вам людьми. Нехай мир буде в країні і в вашому домі, панує гармонія, смачно пахне і присутній веселий настрій.

Різдво – це день, коли в світ з любов’ю увійшов Ісус Христос. Бажаю, щоб ваш будинок був сповнений вірних друзів, стіл буде накритий безліччю страв, нехай гостинність і доброта були завжди вічними ангелами-охоронцями, які оберігають ваше сімейне вогнище! Нехай чаша любові буде повною і щастям наповнюється твоє серце! Нехай в цей чарівний і святковий вечір збуваються всі ваші бажання! Вірте, що ваше справжнє прекрасно, і нехай у вас завжди будуть сили зробити його таким, утримати своє щастя в теплих руках, у самого серця, і примножити його! Нехай у ваших серцях ніколи не вмирає віра, надія і любов, адже це основа хорошого майбутнього. Нехай ваше життя наповниться радістю, бажаними перемогами і хорошим настроєм! Вітаю вас зі доконаним чарами, яке ви створили самі! З Різдвом!

Ну що ж, з друзями в принципі розібралися, давайте переходити до колег. Адже у багатьох в цей день будуть корпоративи, де напевно потрібно буде сказати кілька теплих слів людям, з якими працюєте.

З Різдвом Христовим! Нехай Боженька гріє твоє серце надією і вірою, нехай в житті твоєї буде мир і благополуччя.

Різдвяні привітання своїми словами

Привітати на Різдво до сліз