Щирі християнські привітання з днем народження своїми словами, до сліз

Вітаємо тебе з днем ​​твоєї появи на світ, коли Бог благословив твою душу, приставивши до тебе ангела-хранителя. Нехай твій шлях буде супроводжуємо любов’ю, світлом і теплом.

Свічка не гасне, зміцнюється надія, Нехай радість буде в серці і блаженний мир, Завжди нехай будуть білосніжними одягу, Щоб в трубний годину Господь покликав їх на весілля.

Хай не буде в твоєму житті заздрості і злості, нехай душа звільниться від усіляких пут. Вітаю з днем ​​народження і бажаю, щоб Господь завжди вказував тобі вірну дорогу до щастя і відраді, щоб твоє серце завжди отримувало добрий відповідь на щиру молитву.

Християнські привітання з днем народження у прозі

Кращі християнські привітання з днем народження своїми словами

Вітаю з радісним і світлим днем ​​- з днем, коли на небі запалилася твоя зірка, коли на світ з’явився добрий чоловік. Ця людина – це ти. З Днем народження. Нехай Бог благословляє і висвітлює твій життєвий шлях. Нехай душа прагне щастя і добрим діянням. Нехай в твоєму домі будуть здравіє, благополуччя і лад.

З днем ​​народження тебе, дорогий! Завжди пам’ятай про Бога, але чудеса роби своїми сильними чоловічими руками і вірним серцем – піклуйся про близьких, люби свою сім’ю! Ще бажаю тобі мудрості, щоб знати, коли треба змиритися, а коли – взяти ситуацію в свої руки!

Бажаємо здоров’я, удачі, любові, везіння, миру, добра, усмішок, благополуччя. Нехай всі мрії здійснюються, нехай життя буде довгим і гладкою, повної яскравих подій!

Зі святом народження тебе! Бажаю Божої благодаті, природного щедрості, душевної гармонії і невичерпної віри. Нехай Боженька почує всі твої молитви, а всі добрі діяння обов’язково винагороджуються!

Від щирого серця вітаю, бажаю бути мрійливим, добродушним, бездоганним, проникливим, усміхненим людиною, любити життя, творити добро і приносити радість рідним і близьким. Нехай удача завжди посміхається і на шляху тільки добрі люди зустрічаються.

Вітаю від щирого серця з днем ​​народження. Бажаю в цей чудовий свято твоєї душі небесного сяйва радості і щастя в твоєму житті, бажаю, щоб ангел розправив свої крила, змахнув над тобою і спас тебе з життєвих печалей і тривог, бажаю повної умиротворення твоєї душі, достатку сил для твого тіла і безсумнівною внутрішньої гармонії.

У це світле свято іменин прийми найщиріші вітання і благословення! Чи не знай прикрощі та спокус, недуг і недругів! Зрощує святу віру в себе і в оточуючих! Будь сильним духом і серцем смиренний! Нехай Господь у всьому благоволить тобі!