Різдвяні привітання у прозі

Вітаю з Різдвом Христовим і бажаю відродити в собі світлі думки і почуття, відкрити своє серце для радості і любові! Миру і здоров’я всієї твоїй родині.

Вітаємо Вас з милостивим святом Різдва Христового, бажаємо миру і гармонії, світла в душі, затишку і турботи з боку оточуючих. Нехай Ваше серце не знає туги і розчарувань.

Різдвяні привітання українською мовою

Привітати на Різдво у прозі

З новим роком! З Різдвом! Нехай рік дарує безліч подарунків, хороших уроків і корисних порад. Бажаю щоб тобі жити в любові, щастя і достатку.

Колеги, вітаю всіх з добрим і світлим святом Різдва Христового. Бажаю, щоб всі надії виправдовувалися, щоб всі мрії збувалися, щоб всі ідеї втілювалися, щоб рідні не хворіли і не боліла у вас душа. Нехай в житті неодмінно відбудеться різдвяне диво, яке надихне на нові досягнення в роботі і подарує щастя серцю.

І знову Різдво Христове прийшло в наш будинок і в цей світлий, і святе свято хочеться всіх привітати, і побажати довгих років життя, міцного здоров’я, добра і світла. Щоб дружба і любов йшла попереду нашої планети, щоб на землі був мир, думки були позитивними, серце м’яким, а помисли чистими. Христос народжується славимо його!

Насамперед я хочу привітати з Різдвом свою улюблену матусю. Моя дорога, я тобі бажаю і далі продовжувати домагатися всіх цілей і намічених планів. Я хочу, щоб ти була щаслива, здорова і кохана. Сьогодні ти влаштувала таке свято, який зазвичай ми влаштовували, коли я була маленька. Мені дуже не вистачало цієї атмосфери, і ти зробила для нас для всіх такий сюрприз. Мамочка моя, дякую тобі за те, що ти так згуртувала нас усіх. Ти збираєш всіх ан кожне свято, тому що ми дуже рідко бачимося. Сподіваюся, що так буде і далі. Я тебе дуже люблю, мамуля! Обіцяю, що буду приїжджати часто, розповідати тобі знову неймовірні історії з мого життя, тому що ти так тому сумуєш. З Різдвом тебе, найкраща мама в світі!

Різдво – чудове свято, в якому сяє світло Господа, провідний людей до спасіння! Нехай він буде благородним і благодатним!

Різдво – це день, коли в світ з любов’ю увійшов Ісус Христос. Це день всепрощення, світлих почуттів, день, коли торжествує любов. Тому хочеться в цей чарівний день побажати всім любові, здоров’я, щастя і душевного затишку. І нехай в наше серце увійде любов до ближнього і дальнього! З Різдвом Христовим!

Син Божий зійшов на землю для того, щоб зробити нас дітьми Божими. Саме місце народження Спасителя – місто Віфлеєм – означає дім хліба. Христос хоче стати нашим хлібом. А це означає, що з’єднуються ясла і Хрест, на якому Спаситель стане Хлібом Життя.