Привітання з Благовіщенням у прозі

З Благовіщенням вітаю! Бажаю отримувати завжди тільки благими звістками, не знати горя і зради, розчарувань і смутку. Хай щастя присутній щодня і ніщо не зможе затьмарити його. А ще бажаю міцного здоров’я, адже це найголовніше, що є в нашому житті.

Сьогодні особливий день, коли потрібно подумки подякувати Діву Марію за все, що вона зробила, за її турботу і любов до Спасителя. Бажаю, щоб твоє серце завжди було наповнене тільки світлими мріями і добрими бажаннями.

Бажаємо в цей чудовий день тільки добра, просвітління, благоденства і світу. Нехай гіркоту і не удача не відвідують вас. Нехай діти наші не вмирають і будуть завжди бадьорі, здорові. Нехай сім’я потреби не знає, а тільки міцніє, процвітає. І нехай Бог від усього поганого вкриє, вбереже і щастям осяє ваш будинок.

У цей світлий святковий день щиро хочу побажати довгих, щасливих, благополучних років життя! Нехай в усьому супроводжує удача і Пресвята Богородиця буде милостива до ваших бажань! Будьте чесні з собою і зі своїми близькими, бережіть улюблених і домашнє вогнище!

Коли Діва Марія читала книгу пророка Ісаї, до неї спустився сам архангел Гавриїл і пообіцяв, що саме вона стане матір’ю Христа. З тих пір 7 квітня весь православний народ відзначає велике свято Благовіщення. Я вітаю вас і бажаю осягнути Божої ласки.

Благовіщення – свято віри і надії для всіх православних людей, які не мають права відступиться від праведного життя. Ми поспішаємо вас привітати з цим унікальним і світлим днем. Нехай Благовіщення стане новою підтримкою, яка буде відчуватися і в інші дні, адже Богородиця завжди знаходиться поряд і намагається захищати від усіляких поганих подій. Зберігай здоров’я фізичного тіла, будинки для душі. Зберігай силу і міцність духу, який повинен все далі підніматися. Бажаю, щоб все було так, як повинно, а серце підказувало і нагадувало про це. Проведи Благовіщення зі своїми близькими людьми, святкуючи з ними велике православне свято, в якому простежується віра в світле майбутнє. Щастя, удачі і везіння у всіх аспектах життя, єднання зі своїми домочадцями. Вітаю з Благовіщенням багаторазово,передаючи тепло!

Благовіщення Пресвятої Богородиці нехай наповнює ваше серце всепоглинаючою любов’ю, вкриваючи вас від усіх бід і негараздів! Бажаємо зустріти цей добре свято поруч зі своїми коханими і близькими людьми, оточуючи їх своєю увагою, зворушливою турботою і родинним теплом!

Світлий і дуже добре свято Благовіщення Пресвятої Богородиці щороку відзначає весь православний світ. Віруючі щорічно радіють тому, що Діва Марія понесла в своєму череві благословенного дитини, у якого на роду було написано стати Спасителем усіх людей. Нехай це свято принесе якомога більше світла і добра, прибере всі неприємні думки, проблемиі покаже, наскільки це все другорядне. Душевний спокій і віра в те, що Господь відповість на щирі молитви своїх дітей, обов’язково повинні бути присутніми в кожній людині. Нехай ваші домівки будуть благословенні, нехай Богородиця своїм крилом захищає вас і ваших дітей від усього злого і поганого, що може їх підстерігати. Нехай радість і достаток буде в будинку, а справжня віра ні коли не залишає ваші серця. Відкрийте свої серця і двері для Господа і Божої Матері, нехай вони завжди будуть поруч з вами.