Оригінальні привітання з Трійцею у прозі, українською мовою

Хочу привітати вас з цим світлим весняним святом – Днем Святої Трійці! Нехай віра та доброта керують вашим життям, а вміння вірити в чудеса зробить її дивовижною.

Вітаю вас з Днем Святої Трійці. Нехай цей день принесе вам тільки щастя і нехай Бог відпустить вам ваші гріхи. Бажаю вам тільки хороших діянь і вчинків, адже тільки так ми можемо допомогти своїм близьким і спокутувати гріхи свої перед Богом. І нехай вам пощастить в цьому житті так, щоб ви ні в чому не мали потреби.

Сьогодні ми з вами будемо відзначати одне з найсвітліших і добрих свят, який з року в рік приносить щастя в наш будинок, в нашу сім’ю. Мені хочеться привітати мою дорогу і найулюбленішу матусю зі святом Трійці. Ти як завжди грунтовно підготувалася до цього чудового дня, тому мені хочеться подякувати тобі за те, що ти подарувала нам такий гарний і добрий святковий день. Мало хто знає про цей день, тому ми сьогодні повинні будемо привітати деяких наших знайомих, щоб і вони дізналися, що це за світле свято – Трійця. Я хочу побажати тобі лише здоров’я. Ніколи не втомлюся бажати тобі цього, тому як здоров’я зайвим не буває ніколи. А ми зробимо все для того, щоб наша улюблена мамуля відчувала себе найщасливішою, щоб вона була оточена любов’ю і турботою. Нехай це свято буде ще одним приводом для нас, щоб зібратися і провести відмінно час.

У день світлого і доброго свята Трійці від чистого серця бажаю, щоб душа завжди зберігала міцну віру і таїла щиру надію, щоб Божа благодать наповнила твоє життя, щоб ароматні і красиві гілки, якими прикрашено твій будинок, подарували великий вплив і відчуття справжнього щастя.

Свята Трійця – велике свято, коли потрібно забути всі старі образи і впустити в серце стільки любові і добра, скільки можете. Вибачте всіх, хто заподіяв вам біль. Нехай ваш дім наповниться благополуччям і щастям. Вітаю зі святою Трійцею.

Вітаю з Трійцею і хочу від щирого серця побажати завжди йти за вітром удачі і слідувати за своєю мрією щастя. Нехай серце оповите буде зеленню надій, нехай на душі розпускаються пишні сади любові і доброти чудес.

Вітаю з Трійцею. Бажаю ні хвилини смутку для душі, ні секунди тривоги для серця, ні дня без любові і радості в колі рідних і чудових людей. Нехай життя твоє тече найдовшою річкою біля берегів достатку і благополуччя.

Вітаю вас з Трійцею. Нехай цей день оберігає вас від усіх негараздів, невдач і побутових проблем. Бажаю вашому будинку добробуту, здоров’я вашим рідним і успіху в роботі.