Оригінальні привітання з хрестинами до сліз

Сьогодні відбулася подія, яку важко переоцінити православному християнинові! Сьогодні ваш малюк прийняв своє друге, духовне народження. Хвилювання цього дня залишаться в пам’яті незгладимим спогадом про те чудовому миті, коли ваша дитина стала ближче до Бога! Тепер за його плечем завжди буде знаходитися Ангел-хранитель, охороняючи від бід і небезпек. Так нехай все життя цього, поки що такого маленького людини пройде щасливо! Хай росте здоровим і приносить вам багато-багато радості!

Ваша дитина пізнав таїнство хрещення. Нехай свята вода дасть здоров’я на довгі роки, хай завжди буде поруч ангел-хранитель, і ви своє дитя бережіть, правильно виховати, проблем ніяких не знайте і про Бога не забувайте. Нехай дитятко частіше сміється, не плаче. Добра вам і удачі.

Вітаю зі здобуттям православної віри і входженням у храм, з крестинами тебе! Бажаю, щоб Господь оберігав від заздрості і злості, щоб життєвий шлях був присвячений досягненню своїх цілей, здійснення заповітних мрій, допомоги оточуючим і наповненню щастям твоєї душі.

Мені хочеться привітати вас з цим світлим подією, з таїнством хрещення вашого хлопчика. У цей день він отримує справжнє благословення від Бога, він буде перебувати під захистом. Мені хочеться побажати вашому малюкові міцного здоров’я, щастя і удачі по життю. У нього попереду ще стільки буде всіляких приємних подій, святкових заходів, проте саме хрещення запам’ятовується на все життя. Незважаючи на те, що він ще маленький, ви навіть не сумнівайтеся в тому, що він буде згадувати деякі моменти. Я хочу, щоб він завжди був щасливий і успішний, а ви йому будете в усьому допомагати і підтримувати. При цьому з сьогоднішнього дня у нього є ще й хресні батьки, які будуть любити його не менше, ніж ви самі. Зі святом вас, мої дорогі! Нехай все буде так, як ви самі того бажаєте. Вдалого вам свята!

Ви сьогодні охрестили свого сина, вручивши його долю Господу. Душа чиста у хлопчика, велике і щедре серце – це основа дивного перетворення. Господь обов’язково буде гарантувати захист дитини від усіляких негараздів, а ви зможете направити його в потрібному напрямку і гарантувати використання всіх шансів для активного просування до поставленої мети. Бажаю дитинці щастя і успіху, адже вони йому обов’язково стануть в нагоді. Нехай кожен день приносить тільки найкращі враження і радує по-справжньому, адже тільки в цьому випадку ваша сім’я може ставати міцніше, щасливіше з кожним днем. Прийміть мої щирі вітання, побажання, слова надії з днем ​​хрестин вашого синочка. Дорогі батьки, я постараюся допомогти, чим можу і, звичайно, подарую свою частку турботу, опіку нашому богатирю, міцному чоловікові.