Красиві Різдвяні привітання до сліз

Вітаю з Різдвом Христовим. Бажаю життя світлої, доброї і щасливою, як у вільній птиці. Бажаю щиро любити і вірити, бажаю радістю і красою наповнювати кожну мить. І нехай твій ангел-охоронець завжди буде на своєму посту, нехай Боженька вберігає таку красуню від усього непогожої!

Нехай добрий світло Віфлеємської зірки освячує кожного в цьому світі! Спокою і радості Вам в дні Різдва Спасителя нашого! Зі святом!

Бажаю неповторно радісного свята Різдва! Нехай влаштувалися в душі щастя запалює посмішку на обличчі, сил вистачає на всі важливі справи, доля дарує чимало приводів для веселощів, а дорогі серцю люди залишаються поруч, даруючи підтримку і розділяючи успіхи!

Дорога подруга, я від щирого серця вітаю тебе з Різдвом Христовим. У це світле свято я хочу побажати тобі благополуччя, достатку, взаєморозуміння і душевної рівноваги. Нехай удача посміхається тобі завжди, а нещастя обходять стороною. Будь щаслива і зі святом

З Різдвом! Вітаю з світлим святом. Нехай новий рік наповнюється радістю і любов’ю.

Вітаю з Різдвом, любий друже. Бажаю тобі не витрачати дні свого життя в пошуку і очікуванні чудес, а творити це диво самому і радувати своїхблизьких приємними сюрпризами, аж до дрібниць, бажаю великого кохання і щирості почуттів, яскравих вогнів на шляху і сяйва доброї удачі.

Нехай ваше життя наповниться теплом, добром і розумінням, як це чудесне свято наповнюється світлом різдвяних свічок. Бажаю, щоб у вашій душі завжди панувала благодать і умиротворення, а в ваших оселях завжди був затишок і щастя.Кріпите в собі віру, не мислите зла, сподівайтеся на диво і пам’ятайте, що Господь завжди вкаже правильний шлях. З Різдвом!

Славна, мила, сама жіночна і приваблива, найбільш зворушлива і неповторна! Я бажаю тобі чудово-чарівної різдвяної казки! І нехай в цій казці буде і сріблястий сніг, і місячна доріжка до чудес, і неповторний запах ялинки! Нехай твоїми різдвяними подарунками стануть справжнє жіноче щастя, любов і нескінченні удачі!

Різдвяна радість завжди повертає нас в дитинство. Станом як діти! Будемо мати чисті серця, добрі наміри і віру в чудо! З Різдвом Христовим!

Син Божий зійшов на землю для того, щоб зробити нас дітьми Божими. Саме місце народження Спасителя – місто Віфлеєм – означає дім хліба. Христос хоче стати нашим хлібом. А це означає, що з’єднуються ясла і Хрест, на якому Спаситель стане Хлібом Життя.

З Різдвом Христовим вітаю! Нехай всі ваші думки і бажання будуть чистими як січневий сніг, і ясними як це морозний ранок. Нехай в будинок ваш не знайдуть дорогу біди, а тільки щастя входить у ваші двері. Бажаю вам не знати сумних думок і самотності. Залиште в минулому все погане і негативне, що було з вами і йдіть вперед тільки з хорошим. Нехай посмішка осяває вас завжди і очі сяють від щастя і любові. Нехай сімейне вогнище зігріває серця рідних і близьких, рідних країв та теплий затишок зберігає ваші сімейні цінності, любов дорогих вам людей дарує впевненість у завтрашньому дні. Бажаю вам, щоб всі бажання, загадані в цю святу ніч, справдилися, щоб ваш дім був наповнений щастям, достатком і гармонією. Кохайте і будьте коханими. З Різдвом Христовим! Проведіть це свято весело і поділіться своїм хорошим настроєм зі своїми друзями.