Красиві привітання з Великоднем простими словами

Я вітаю тебе з Великоднем! Бажаю тобі смачної паски, багато хороших гостей, багатого столу і всіляких розваг. Нехай Господь допомагає тобі, оберігає тебе і направляє тебе на єдиний правильний шлях. Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

У цій світлий велике свято православно Пасхи хочу побажати кожному будинку миру, взаєморозуміння, терпіння, віри і духовного розвитку! Нехай кожен ваш вчинок і дію будуть праведними і ведуть тільки вас тільки з добрими помислами. Нехай ви і вашим близькі живуть тільки в згоді з Господом і з самим собою! Христос Воскрес!

У цей світлий Великодній день шлю вам свої щирі вітання. Христове Воскресіння – це прекрасне свято, день оновлення, торжества добра над злом. Я бажаю, щоб і в твоїй душі добросердечність і життєлюбність здобули перемогу над смутком і зневірою. Христос Воскрес!

З Великим святом! Всього самого доброго, світлого Вам і всім рідним і близьким. І справжнього дива. Нехай виконуються всі найзаповітніші бажання.

Сьогодні світлий день і в прямому і в переносному сенсі. За віконцем світить сонечко, весна остаточно вступила в свої права. Та й на серці легко і світло, бо настала Велика Пасха. У такі дні хочеться зупинитися, забути про нагальні справи і просто радіти життю з близькими людьми. Навіть хліб насущний сьогодні не тільки смачний, але і освячений, а значить благодатний. Бажаю вам завжди гарного настрою, удачі, задоволеності від життя, сімейного тепла і Божого розташування. Нехай в душі завжди світить сонце, а думки будуть тільки позитивними і чистими, як у дитини. Христос Воскрес!

Нехай цей незвичайний недільний день принесе в твоє життя ще більше радісних днів, яскравих вражень і чарівництва. Нехай твоя душа завжди буде зігріта надією, серце – любов’ю, творчість – натхненням, праці – божому благословенням. З Воскресінням Христовим тебе!

Вітаємо від щирого серця зі світлим весняним християнським великим святом Пасхи! нехай Божа благодать і благословення зійде на Ваш будинок і Вашу родину, нехай дарує Вам Господь здоров’я і довгі роки активної насиченою радісними подіями життя. Нехай завжди Вас оточують добрі та чуйні люди. Будьте збережені Богом, улюблені і щасливі!

Вітаю зі святом світлого Великодня. Нехай у серці знову відродиться надія, нехай в тебе прокинеться сила і любов, нехай душу міцніше зробить віра, нехай в житті настане смуга добродеяния і благополуччя.

Поздоровляю з Пасхою та щиро бажаю відчути великий приплив не тільки сил, але і доброго прагнення, відчути велику радість і започаткувати світлою і добродійною життя. Нехай будуть здорові всі твої близькі, нехай в твоєму серці завжди горить вогник любові і надії, нехай допомагає всього в житті домогтися міцна віра і підтримка рідних.