Красиві привітання з днем ангела Єви простими словами

Вітаю тебе Єва з днем ​​ангела і бажаю, щоб його молитвами влаштувалися всі справи твої, і ти знайшла б спокій і тут, і в майбутньому житті. Нехай сам Господь Бог береже тебе на многії і благії літа. Ще раз зі святом!

Привітання з днем ангела Єви українською мовою

Привітати з днем ангела Єву до сліз

Іменин в році не мало, але я то знаю, сьогодні точно твій день Єва! Ангел поруч, він посміхається і обіцяє завжди бути з тобою. Не переставай в нього вірити і нехай молитва до нього зробить світ навколо світліше!

Єва, день ангела є не у кожної людини. Ти щасливий, у тебе є маленький друг, який охороняє тебе все життя. І сьогодні ми відзначаємо його день народження. Я бажаю тобі, щоб цей пернатий малюк завжди знаходився поруч, як і всі ми, твої друзі. Недарма кажуть, що справжній друг пізнається в біді. Але сьогодні ми прийшли саме на свято, так ось я бажаю тобі, щоб ми в цьому будинку збиралися тільки по доброму приводу.

Сьогодні твій День Ангела Єва. Його неможна побачити на власні очі, але можна помітити в тих жіттєвіх змінах, які, як нам здається, відбулися зовсім випадково. Воля випадку в руках ангела і я тобі бажаю щиро вірити в його силу і твердо, впевнено йти по життю, пам’ятаючи про його опіку.

У цей чудовий день хочу побажати виконання найзаповітніших мрій. Вірю, що ангел ніколи не залишить тебе Єва, але піде попереду, щоб освітити шлях. Бажаю особистого щастя, успіхів у професійній діяльності, міцного здоров’я і вірних друзів поруч. Нехай все, що задумано збудеться, а що не збудеться, значить було не потрібно. Пам’ятай – ти маєш людей, які люблять і цінують тебе.

Єва, прийми наші вітання з відкритим серцем. Бажаємо тобі всього самого найкращого, але найголовніше – вір в чудеса. Саме завдяки чуду ми познайомилися, подружилися, а тепер не уявляємо життя один без одного. Віра в чудеса допомагає наблизитися до своєї життєвої мети, вона заспокоює після важкого дня і дає сили з раннього ранку. Щастя, любові, благополуччя!

Єва бажаю мудрості тобі від Бога, благословень від нього. Нехай буде світлою і чистою дорога. Вітаю з днем ​​ангела!

Кажуть, ангел-хранитель нас направляє на вірний шлях, якщо ми щиро віримо в Бога і існування вищих покровителів. Віра в добро допомагає побачити істину на життєвому перехресті, а особистий ангел залишає нам знаки і підказки для усвідомлених рішень. Я тобі бажаю Єва, щоб твій ангел-охоронець завжди приглядував за тобою і оберігав тебе від життєвих негараздів. З Днем ангела!