Кращі привітання з Великоднем своїми словами

Я бажаю, щоб у ваші двері завжди стукали тільки добрі і радісні події, в вікно світило яскраве сонечко, а в душі завжди співали прекрасні птахи! Миру, гармонії, любові, тепла і гарного настрою! Зі святом Великодня!

Нехай найчистіше світло Христового Воскресіння наповнить твою душу, серце, тіло і розум. Нехай небесна благодать, чиста і непорочна, увійде сьогодні в твоє життя і освітить її, назавжди прогнавши печалі, смутку і скверну. Зі святом!

Світлий Великдень – це, перш за все, надія. Ісус Христос воскрес, тим самим Бог Батько показав нам, що смерті немає. Тому до всіх неприємностей, які відбуваються в нашому житті, потрібно ставитися з гумором. Можливо, кожен з нас заслужив ще більше випробувань на свою грішну голову, чим він має. Але Бог нас шкодує і готує нам небесні обителі, де неприємностей не буде взагалі. А для того, щоб возз’єднатися з Творцем, будемо жити по совісті, допомагати один одному і радіти таким прекрасним свят, як Великдень. Христос Воскрес!

Сьогодні, зустрічаючи друзів і рідних, ми говоримо: Христос воскрес! Так нехай в цей святковий день Великодня відроджується все найкраще в нашому житті – любов до ближнього, віра в справедливість, світле і святковий настрій. Нехай тільки добро йде поруч з Вами по життю!

Вітаємо з великим світлим святом Пасхи, нехай в цей день Ваші душі осяє світ Божий, нехай прийде благодать в Ваші серця, нехай Ваш будинок наповниться світлом, теплом і затишком. Будьте ласкаві і терпимі до своїх ближніх, любите і бережіть тих, хто поруч.

Вітаю зі святом Пасхи і від щирого серця бажаю миру, радості і процвітання, наснаги, гармонії і справжніх чудес в твоєму житті. Нехай Господь позбавляє тебе від мук і недуг, нехай твоє серце завжди вірить в хороше і штовхає тебе на все добре.

З паскою! Нехай Боже благословення буде з вами все життя. Бажаю радісних зустрічей з близькими, пишних святкових застіль, веселощів і радості. Нехай доля буде щедрою до вас і прихильна!

Поздоровляю з Пасхою і від чистого серця бажаю, щоб віра тебе ніколи не покидала, щоб надія твоя завжди вела тебе до витоку щастя і любові. Нехай твій світ буде наповнений радістю і благодаттю, нехай і душа твоя, і життя твоє наповнені будуть неймовірною красою і втіхою.

Найсвітліші, добрі і теплі привітання з Великоднем летять на крилах ангелів до вас! Нехай Бог дарує мир душі, доброту і чистоту думок, а радість Воскресіння Христового живе в серці і дарує надію.